Szuperpressz.hu szabályzata

 1. Az oldalra 14 éves kor alatt nem lehet beregisztrálni. Felső korhatár nincsen. A weblapra a társaságok és a felhasználók is feltölthetnek hirdetéseket, önállóan a saját számítógépükről, a világ bármely pontjáról

  TELJESEN INGYENESEN!

 2. A hirdetést azonnal bárki feladhatja, a feladással egyidejüleg történik a regisztráció! Aktiválás után a hirdetés azonnal megjelenik!

 3. A hirdetők belépéskor a felhasználói fiókjukban nyomon tudják követni, ellenőrizni az éppen futó reklám kampányaikat, azt tudják módosítani és naprakész információt kapnak róla.

 4. A hirdetések 3 hónapig érvényesek, amelyet akárhányszor lehet frissíteni. A lejárat előtt néhány nappal ezt jelezzük!
  A lejárt és inaktív hirdetést bármikor lehet újra aktiválni, vagy bármikor törölhető végérvényesen!

 5. A hirdetések mellett található a hirdető azonnali kapcsolatfelvételi lehetősége!

 6. A www.szuperpressz.hu oldalt üzemeltető és tulajdonos kizárólagos hatáskörben döntünk mit tartunk már sértő, provokatív, erkölcstelennek, harmadik személyt sértő, faji-, vallási- és etnikai megkülönböztető, politikai tartalmú hirdetésnek. Ezen felül még a mindenkor hatályos jogszabály, még cenzurázottnak tartó hirdetéseket a Szolgáltató minden előzetes indoklás nélkül fenntartja jogát, hogy a hirdetések törölheti, a hirdető fél panasszal illetve jogorvoslással a megtagadás ellen nem élhet.

  Összegezve:
  A hirdetésednek bárminemű esetleges (jogi, erkölcsi, büntető peres, szabálysértést, megtévesztő információt közöl, szerzői jogot sért, vagy oldalunk hitelességét, kultúráltságát, esztétikai kinézetét bármivel rontja) következményét, maga után vonó hirdetésedért Te, mint feladó vállalod a teljes felelősséget!
  Fenntartjuk a jogot magunknak, hogy bármely felsorolt esetben vétettél, a hirdetésedet, esetleg a profilodat is azonnal töröljük, mindenféle előzetes felszólítás nélkül.

  Amennyiben a szabályunkkal nem értesz egyet ne használd oldalunkkat, és egyúttal kizárjuk a szabályzatunkkal szembeni jogi peren való mérlegelés lehetőségét is!

 7. Az e-mail cím és a jelszó kivételével minden további adatok felvitele nyilvános, amelyek a hirdetés eladását teszik lehetővé. Ellenkezőleg a hirdetés értelmetlenné válna, kapcsolatfelvétel hiánya miatt!

 8. A hirdetés feladó, és a hirdetés kereső közötti esetlegesen felmerülő jogi, erkölcsi problémákról semmilyen felelősséget nem vállalunk, mivel semmilyen ráhatásunk nincs a kapcsolatuk körülményeire.
  A feladott hirdetések tartalmáért, valóságszerűségéért a hirdetést feltöltő fél teljes jogi felelősséggel tartozik, valamint a Szuperpressz.hu, mint közvetítő szolgáltató, semmilyen körülmények között nem felelős a továbbított információkért, ellenőrizhetetlensége okán!

 9. Az Üzemeltető és Felhasználó közötti jogviszonyra a magyar jog irányadó. A felhasználási feltételeket nincs jogod megvétózni, a belépésed annak automatikus teljes elfogadását jelenti. Legvégsõ soron, ha mégis perre kerül a sor, annak kizárólagossága a Budapest XIX. Kerületi Bíróság hatáskörébe tartozik.

 10. 18 éves felüli hirdetések
  18 éven felüli hirdetéseket különös figyelemmel az Erotikus kategóriába tegyétek, ellenkezőleg automatikusan töörljük! És, ha valaki ezt visszatérően teszi meg, akkor fent tartjuk a saját jogunkat, hogy az oldalunkról is kitiltjuk!
  Kivételt képeznek azok a kedves tévedőink, akik fizetett hirdetést alkalmaznak, ez esetben hajalndók vagyunk a megfelelő kategóriába igazítani, valamint, ha szükséges (meglátjuk) a tartalom stilisztikai szerkesztését is ízlésesre hangoljuk. Ne felejtsük el, ez nem egy erotikus oldal, csak annak hirdetési teret adó oldal lehetőség, ezért már stilizált formába tegyétek fel a 18 éven felüli hirdetéseket!

 11. Hirdetés kiemelése és díja:

  • Kiemeléseddel mindig a kategóriád élére tudsz kerülni, és egy hónapon keresztül, folyamatosan ott is maradsz.

  • A konkrét hirdetésed kiemelését belépve a "Profilom" menü alatt, a "Saját hirdetéseim" almenüre kattintva tudod megteni.
   Minden egyes hirdetésed mellett látni fogsz egy KIEMELEM gombot, arra kattintva teljesen értelemszerű lesz a teendőd!

   Három féle fizetési módból választhatsz:

   • Banki utalás vagy személyes befizetés (olcsó és gyors)
    Bruttó 800,- Ft / 1 hónap
    A banki, online utalás a legkényelmesebb és viszonylag gyors is. Ezért is ez a legkedveltebb!
    Ha bankon szeretnéd befizetni a gyorsaság miatt, de nincs online hozzáférésed, abban az esetben javasoljuk a személyes banki befizetést a bankszámlára.
    FONTOS! Minden hirdetésnek egyedi kódja van, azt a kódot jól add meg, mert erről tudunk Téged és a hirdetésedet azonosítani!
    Amennyiben téves kódot küldtél, vagy nem adod meg, a tévedésedért semminemű felelősséget nem tudunk vállalni!


   • Postai csekk befizetés
    bruttó 700,- Ft / 1 hónap
    Kevésbé gyors, a postai átfutási idő miatt, viszont gazdaságos!
    FONTOS! Minden hirdetésnek egyedi kódja van, azt a kódot jól add meg, mert erről tudunk Téged és a hirdetésedet azonosítani!
    Amennyiben téves kódot küldtél, vagy nem adod meg, a tévedésedért semminemű felelősséget nem tudunk vállalni!



   • Emeltdíjas SMS
    bruttó 1.016,- Ft / 1 hónap
    A leggyorsabb, viszont egy picit "drágább", viszont a piachoz képest messze olcsóbb, miközben a szolgáltatás minőségi!
    Minden válasz SMS-ben kapott kódot maximum 7 napig használhatsz fel!
    Egy kód, egy hirdetésre szól és egy teljes hónapra!


Szuperpressz.hu